046 481 13 17

Nieuwsoverzicht

1    2    3    4    Volgende »   

Geen foto bekend

'Microsoft en Magic Leap willen AR-headsets leveren aan leger VS'

Onder meer Microsoft en Magic Leap zouden augmentedrealityheadsets aan het Amerikaanse leger willen leveren. Ze kunnen gebruikt worden voor gevechtstraining. Bron: NU.nl Tech Lees het volledige artikel »

Lees meer ...

Geen foto bekend

Ontwikkelaar The Walking Dead-games ontslaat honderden werknemers

Gameontwikkelaar Telltale Games heeft het overgrote deel van de werknemers ontslagen. De studio maakte onder meer gameseries van The Walking Dead, Batman en Game of Thrones. Bron: NU.nl Games Lees het volledige artikel »

Lees meer ...

Geen foto bekend

'Facebook presenteert slimme speaker met scherm volgende week'

Facebook zou volgende week een nieuw product tonen. Het gaat om de verwachte slimme speaker met een scherm. Bron: NU.nl Tech Lees het volledige artikel »

Lees meer ...

Geen foto bekend

Politie krijgt 40.000 euro boete wegens onvoldoende beschermen gegevens

De Autoriteit Persoonsgegevens (AP) zegt dat de politie niet goed genoeg controleert wie er toegang heeft tot bepaalde gegevens. Daarom moet de Nationale Politie 40.000 euro betalen. Bron: NU.nl Internet Lees het volledige artikel »

Lees meer ...

Geen foto bekend

Honderden klachten over verdwijnende smart-tv-apps in Nederland

De Consumentenbond ontving in een half jaar zo'n driehonderd klachten over apps die van smart-tv's zijn verdwenen. Bron: NU.nl Tech Lees het volledige artikel »

Lees meer ...

Geen foto bekend

Man die Deadpool-film op Facebook plaatste riskeert celstraf

Een Amerikaanse man die de film Deadpool op Facebook plaatste, kan worden veroordeeld tot een gevangenisstraf van een half jaar. Bron: NU.nl Internet Lees het volledige artikel »

Lees meer ...

Geen foto bekend

Nieuw communicatiesysteem voor hulpdiensten C2000 uitgesteld tot 2019

De invoering van C2000, een nieuw communicatiesysteem voor hulpverlening, loopt opnieuw vertraging op. Bron: NU.nl Internet Lees het volledige artikel »

Lees meer ...

Geen foto bekend

'Chinese zoekmachine van Google verzamelt telefoonnummers'

Een prototype van een gecensureerde zoekmachine die Google wil uitbrengen in China zou de telefoonnummers van zijn gebruikers verzamelen. Bron: NU.nl Internet Lees het volledige artikel »

Lees meer ...XPS Born: succesvol zaken doen

Goed relatiebeheer is vandaag de dag essentieel voor succesvol zakendoen. 

De computer en de bijbehorende netwerk infrastructuur is inmiddels onmisbaar voor bedrijven als ook particulieren. Bij calamiteiten bent u dan ook bij XPS aan het juiste adres, wij zorgen voor duidelijke afspraken en een snelle service. Zo kunt u onbezorgd uw werk voortzetten. XPS levert ICT dienstverlening op maat. Wij zijn gevestigd in Born en leveren onze diensten zowel aan bedrijven als particulieren.

 

» Lees meer...


 
XPS Born ICT

Het probleem was zo verholpen, ideaal!

Familie Hendriks