046 481 13 17

Nieuwsoverzicht

1    2    3    4    Volgende »   

Geen foto bekend

Overheid waarschuwt voor valse mails van MijnOverheid

De Fraudehelpdesk en de overheid waarschuwen voor bedrieglijk echt lijkende e-mails van MijnOverheid, waarmee de verzender probeert de DigiD-gegevens van ontvangers te ontfutselen. Bron: NU.nl Internet Lees het volledige artikel »

Lees meer ...

Geen foto bekend

Google gaat onveilige vingerafdruk- en gezichtsscanners in Android beperken

Google gaat de gebruikersvriendelijkheid van makkelijk te omzeilen vingerafdruk- en gezichtsscanners in Android-smartphones beperken. Bron: NU.nl Tech Lees het volledige artikel »

Lees meer ...

Geen foto bekend

Politie houdt 19-jarige man aan voor hacken iCloud-accounts voor naakfoto's

De politie heeft dinsdag een 19-jarige man uit het Zeeuwse Sluis aangehouden voor het hacken van iCloud-accounts van meisjes en jonge vrouwen. Bron: NU.nl Internet Lees het volledige artikel »

Lees meer ...

Geen foto bekend

'Chinese hackers drongen binnen op satellietsystemen'

Een hackersgroep uit China zou zijn binnengedrongen op computersystemen in de Verenigde Staten en Zuidoost-AziĆ« die satellieten aansturen. Bron: NU.nl Algemeen Lees het volledige artikel »

Lees meer ...

Geen foto bekend

Apple krijgt miljoenenboete voor onbruikbare iPhones met onofficiƫle schermen

Apple moet van de Australische rechter een boete van 9 miljoen Australische dollar (5,7 miljoen euro) betalen, omdat het bedrijf iPhones met schermen van externe partijen onbruikbaar heeft gemaakt. Bron: NU.nl Tech Lees het volledige artikel »

Lees meer ...

Geen foto bekend

Google investeert 475 miljoen euro in Chinese webwinkel JD

De Chinese internetwinkel JD.com krijgt een investering van 550 miljoen dollar (475 miljoen euro) van Google. Bron: NU.nl Economie Lees het volledige artikel »

Lees meer ...

Geen foto bekend

Frankrijk ontmantelt illegaal forum op dark web

De autoriteiten in Frankrijk hebben een van de grootste illegale marktplaatsen van het land ontmanteld. Bron: NU.nl Internet Lees het volledige artikel »

Lees meer ...

Geen foto bekend

'Trump-campagne 2020 werkt met voormalig medewerkers Cambridge Analytica'

De Trump-campagne die zich bezighoudt met de herverkiezingen van de Amerikaanse president Donald Trump in 2020 werkt met een databedrijf dat voormalig medewerkers van het controversiƫle Cambridge Analytica in dienst heeft. Bron: NU.nl Internet Lees het volledige artikel &raq

Lees meer ...XPS Born: succesvol zaken doen

Goed relatiebeheer is vandaag de dag essentieel voor succesvol zakendoen. 

De computer en de bijbehorende netwerk infrastructuur is inmiddels onmisbaar voor bedrijven als ook particulieren. Bij calamiteiten bent u dan ook bij XPS aan het juiste adres, wij zorgen voor duidelijke afspraken en een snelle service. Zo kunt u onbezorgd uw werk voortzetten. XPS levert ICT dienstverlening op maat. Wij zijn gevestigd in Born en leveren onze diensten zowel aan bedrijven als particulieren.

 

» Lees meer...


 
XPS Born ICT

Het probleem was zo verholpen, ideaal!

Familie Hendriks