046 481 13 17

Alarmbeveiliging

XPS adviseert & plaatst uw alarmsysteem 

Per dag vinden er wel 250 inbraken plaats. Natuurlijk wilt U geen slachtoffer hiervan worden. Een goede manier om uzelf en uw eigendommen te beschermen is een alarmsysteem. Er zijn veel verschillende alarm systemen en sensoren waardoor het soms lastig is om te beoordelen welk alarm voor uw huis of bedrijf de beste oplossing is. Wij kunnen u uitstekend adviseren over de verschillende mogelijkheden en de nieuwe technologieën waardoor u zeker bent dat u de juiste keuze maakt.

 

   EM8610 Eminent e-Alarm draadloos starter kit    €   *
   EM8620   Eminent RFID Tag    €   *
   EM8621   Eminent Afstandsbediening    €  *
   EM8622 Eminent draadloos bedieningspaneel    €   *
   EM8650   Eminent Dubbele draadloze bewegingsmelder    €   *
   EM8660   Eminent draadloos deur/raamcontact    €   *
   EM8690   Eminent draadloze rookmelder    €   *
   EM8670   Eminent draadloze buitensirene    €   *
     EM8676   Eminent draadloze Sirene binnen     €   *
   EM8625   Eminent Wireless Repeater    €   *

*   Neem contact op voor de actuele prijs

 

Waarom een alarm systeem?
Niemand wil dat er zonder toestemming zomaar iemand in je huis komt. Vaak is er niet alleen materiele schade, maar ook emotionele schade. Je wilt zowel je eigendommen als jezelf beschermen van inbrekers. Een alarm heeft talloze mogelijkheden. Zo wordt er vooral gewerkt met een combinatie van bewegingssensoren en deurcontacten. Mocht er iemand je huis binnen dringen dan wordt je direct op de hoogte gesteld via je telefoon. Op deze manier is de kans op heterdaad betrappen vele malen groter.  

 

Hedendaagse alarm systemen
Veel huizen maken nog gebruik van een ouderwets alarm systeem. Wat veel mensen niet weten is dat er veel technologische ontwikkelingen en verbeteringen hebben plaatsgevonden. De nieuwe alarmsystemen werken draadloos en onafhankelijk van internet en zelfs stroom! Bij bijna elke manier van sabbotage zal het alarm zijn werk blijven doen en je eigendommen beschermen. Overal waar je bent krijg je bij een alarmmelding een bericht op je telefoon. In dit bericht wordt zelfs verteld welke sensor is afgegaan. Er zijn talloze sensoren die draadloos samenwerken met het alarm. Zelfs rook- en gasmelders! 

 

Een beveiligingsplan op maat
Door het grote aanbod alarmsystemen en sensoren is het voor u vaak lastig te bepalen welke bewakingscamera voor uw situatie het beste voldoet. Wij hebben jarenlange ervaring in het maken van beveiligingsplannen op maat en kunnen u dus uitstekend ondersteunen bij het kiezen voor de juiste sensoren op de juiste plek. Onze producten zijn uitermate geschikt voor zowel woonhuizen als bedrijven. Overtuig uzelf van de kwaliteit en kies vandaag nog voor veiligheid!

 

Installatie op maat
Wanneer u besluit om te beveiligen door middel van een alarm systeem, dan wilt u natuurlijk dat de apparatuur vakkundig geïnstalleerd wordt zodat deze te allen tijden goed functioneert. Wij werken uiterst vakkundig en werken alles netjes weg zodat u er geen omkijken meer naar heeft. Alles wordt naar wens en in samenwerking met de klant uitgevoerd.

 

Starterskit    

 

 

 Contact

Neem gerust eens contact op middels onderstaand contactformulier

Vul alle benodigde gegevens in

Voornaam
Achternaam
Telefoonnummer
E-mail
Omschrijving


Verstuur

 
XPS Born ICT

Het probleem was zo verholpen, ideaal!

Familie Hendriks